Baptistkirken Bornholm

[vc_column_text text_style=”leader-text” animation=”grve-fade-in-up” animation_delay=”400″]

Vi holder gudstjeneste søndag d. 24. maj kl. 10.30

Lone Møller-Hansen prædiker – og der er fællessang!

Der er et begrænset antal pladser. Du kan gå ind af en af tre indgange og vil blive bedt om at spritte hænderne af, inden du går ind.

Vi sidder med to meters afstand, bortset fra familier og de, der bor sammen. De kan sidde sammen på en bænk.

Der vil være aktiviteter for børnene.

[/vc_column_text]

[vc_column_text text_style=”leader-text” animation=”grve-fade-in-up” animation_delay=”400″]

Børnekirke fra søndag

Børnekirkens medarbejdere var samlet på Zoom – altså via telefoner og computere – her i ugen, og de har aftalt, at børnekirken starter op på søndag.
Udfordringen er, at Life House er for lille til at der er fire kvadratmeter til hvert barn, hvis der kommer dem, der plejer.

I første omgang bliver børnekirken mest børnepasning. Der vil være to aktiviteter på søndag. De børn, der går i skole, går med Mogens Klausen m.fl. et sted hen og spiller Kongespil, og Natia og Cho Cho tager de små med op i Lifehouse. Lars laver en virus-sikker bespisning.

Søndag d. 31. maj er der fælles frikirke pinsegudstjeneste som drive-in i Almindingen, og her må vi ikke stå ud af bilerne. Her bliver der desværre ikke mulighed for at lave børneprogram, men der er et børneindslag i gudstjenesten – og den varer en times tid. Her er det altså en god idé at have lidt underholdning med til børnene i bilerne.

Søndag den 7. juni vil der være børnekirke, således at skolebørnene skal køres til Skrynan før gudstjenesten og hentes bagefter. De små vil igen være i Lifehouse.

Søndag d. 14. juni, hvor der er menighedens årsmøde, vil der også være børneprogram, formentlig på Skrynan.

Søndag d. 21. juni er det planlagt, at børnekirken tager til Brændesgårdshaven – og den åbner den 31. maj, så det skulle være muligt at fastholde den plan.

Sidste børnekirke før sommerferien er den 28. juni og her er det planlagt at holde sommerfest hos Lars og Karen Marie Pedersen i Østerlars. Dette kræver selvfølgelig, at forsamlingsforbuddet er hævet til mellem 30 og 50 personer.

[/vc_column_text]


[vc_column_text text_style=”leader-text” animation=”grve-fade-in-up” animation_delay=”400″]

Velkommen til fælles frikirkelig Drive-in Pinsegudstjeneste ved Hareløkkerne over for travbanen søndag d. 31. maj kl. 10.30. Kom i god tid.

Her har vi mulighed for at være sammen om at fejre kirkens fødselsdag til trods for alle de begrænsninger, vi ellers er udfordret af i disse tider.

Sangark kan downloades på din telefon eller tablet, eller udskrives hjemmefra. Det bliver lagt op på menighedernes hjemmesider i ugen op til pinse.

Arrangementet følger myndighedernes retningslinjer for covid-19. Det betyder, at der ikke er mulighed for at benytte toiletfaciliteter under gudstjenesten. Man må slet ikke stå ud af bilerne, men må gerne rulle højre forrude ned.

Vigtigt: Medbring selv brød/kiks eller lign. samt saft, vand eller lign. så vi sammen – hver for sig – kan afholde nadver i bilerne.

Kom og vær med – men sørg for at overholde anvisningerne, som vi har fået i forbindelse med tilladelsen til arrangementet:

Har du ikke mulighed for at komme til arrangementet i bil, kan du se gudstjenesten TV2-Bornholm.

[/vc_column_text]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Følg også kirken på YouTube her.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]